ΔΩΣΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ – ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ!

ΔΩΣΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ – ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ!

Γενέθλια, διακοπές ή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αυτό το μοναδικό, τέλειο δώρο. Ένα πράγμα που θα είναι αρκετά πρακτικό για να μην ξεχαστεί και αρκετά κομψό για να αρέσει στο γούστο του παραλήπτη.

Αναζητάτε σχολαστικά το ιδανικό. Βουτάτε ακούραστα βαθιά στο Διαδίκτυο και ενθαρρύνεστε από ολοένα και νεότερες προσφορές, αποφασίζετε να αγοράσετε κάτι που μπορεί τελικά να αποδειχθεί λάθος ιδέα. Χρειάζεστε πραγματικά ένα ιδανικό; Χρειάζεσαι αφορμή; Ή μήπως η δημιουργία του θα είναι ένα δώρο από μόνη της;

«ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ»
Σύμφωνα με αυτήν την αρχή, ας εστιάσουμε για λίγο σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή. Στιγμές που περάσαμε μαζί, χαρά, πάθος, ενθουσιασμός, συναισθήματα. Κάνουν τον εορτασμό της κάθε στιγμής να θυμάται για πολύ καιρό.

Είναι ένα πικνίκ στο ηλιοβασίλεμα μια καλή ιδέα δώρου για μια φίλη; Ναι φυσικά. Εκτός από τις λιχουδιές που πιθανότατα θα θέλετε να σερβίρετε σε εξωτερικούς χώρους, θα σερβίρετε επίσης ένα σωρό συναισθήματα και εντυπώσεις που γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Θα δημιουργήσετε μια ανάμνηση που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας και στη μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου. Θα είναι τέλειο; Όχι απαραίτητα, αλλά πρέπει να είναι; Θα είναι δικό σου. Μοναδικό και μοναδικό.

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Αυτοπεποίθηση, αποδοχή του εαυτού σας, να βρείτε τη δική σας θηλυκότητα – φαίνεται ότι αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούν να χαριστούν. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να κάνετε ένα δώρο με τη μορφή φωτογράφισης εσωρούχων, τα πράγματα θα πάρουν εντελώς διαφορετική τροπή. Μια γυναίκα μπροστά στο φακό ενός καλού φωτογράφου μπορεί πολύ γρήγορα να φύγει από τη ζώνη άνεσής της και να δει τα πλεονεκτήματα του σώματός της, ακόμα και αυτά που θεωρεί ότι είναι μειονεκτήματα σε καθημερινή βάση.

Φυσικά, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτού του είδους δώρου είναι το styling, στην προκειμένη περίπτωση τα εσώρουχα. Να θυμάστε ότι ο ενδιαφερόμενος πρέπει πρώτα από όλα να νιώθει άνετα και θηλυκά σε αυτό, γι’ αυτό αξίζει να το φροντίσετε εκ των προτέρων και να έχετε επιφυλάσσει μερικά αισθησιακά σύνολα. Ρίξτε μια ματιά στα εσώρουχά μας τοι οίκου OBSESSIVE. Εκεί σίγουρα θα διαλέξεις κάτι κατάλληλο για την περίσταση.

Αυτό το δώρο για ένα κορίτσι έχει λίγο υψηλότερο κόστος, αλλά φανταστείτε πόσο ενθουσιασμό θα προκαλέσει μια τέτοια φωτογραφία που ανακαλύφθηκε ξανά μετά από πολλά χρόνια – είναι σίγουρα ένα ανεκτίμητο δώρο!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ!
Η αγαπημένη σας έχει ένα πάθος που θα ήθελε να αναπτύξει, αλλά λόγω των καθημερινών της υποχρεώσεων το αναβάλλει συνεχώς για αργότερα; Αν θέλετε να την παρακινήσετε και να την παρακινήσετε να δράσει, προσφέρετέ της ένα μάθημα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των ενδιαφερόντων της και ίσως ακόμη και να γίνει κίνητρο για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. Ζαχαροπλαστική, γαστρονομική, κηπουρική ή καλλυντικά – η προσφορά μαθημάτων είναι τεράστια, επομένως η εύρεση του σωστού δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ– ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ σου!
Έχετε ακούσει για το βάζο των ευχών; Είναι εξαιρετικά απλό στην κατασκευή του και θα είναι ένα πολύ χορταστικό δώρο για τη γυναίκα καθώς μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βάζο, φύλλα χαρτιού και ένα στυλό. Γράψε τι θέλεις να πεις στην αγαπημένη σου, κάτι που θα την κάνει να χαμογελάσει ή να της φέρει θετικές αναμνήσεις. «Φαίνεσαι όμορφη σήμερα», «Θυμάσαι το ρομαντικό πικνίκ μας στο ηλιοβασίλεμα;» – περιορίζεσαι μόνο από τη φαντασία σου!

Μπορείτε επίσης να ονομάσετε το βάζο “Για αυτό που σ’ αγαπώ” και να περιγράψετε συνοπτικά τα συναισθήματά σας σε κάθε κάρτα, για παράδειγμα: “για την ικανότητα να ακούτε”, “για την υπομονή σας”, “για το γεγονός ότι είστε πάντα κοντά” κτλ. Ένα τόσο ωραίο μήνυμα που διαβάζετε κάθε πρωί σίγουρα θα κάνει την αγαπημένη σας σε καλή διάθεση και ενέργεια.

i love obsessive

FAST AND FOURIOUS
Σας αρέσει και στους δύο η αδρεναλίνη; Θέλετε να ζήσετε κάτι τρελό μαζί, κάτι που θα μπορείτε να αναπολείτε εκείνα τα ήσυχα, μεγάλα βράδια που περάσατε μαζί; Πηγαίνετε στην πίστα αυτοκινήτου και χαρίστε στον εαυτό σας μια μεγάλη συγκίνηση! Ιλιγγιώδης ταχύτητα, ένα ευχάριστο βουητό του κινητήρα και μόνο εσείς οι δύο οδηγείτε το αυτοκίνητο των ονείρων σας στο δρόμο για το πουθενά. Ακούγεται καλό σχέδιο, έτσι δεν είναι; Σπάστε τα στερεότυπα και αντί για λουλούδια ή τα αγαπημένα σας αρώματα, επιλέξτε ένα δώρο για το έταιρο ήμισυ που θα ευχαριστήσει και τους δυο σας.

LET THE MUSIC PLAY!
Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι η μουσική καταπραΰνει τους τρόπους, οδηγεί σε ευφορία ή σε αφήνει να βυθιστείς στη νοσταλγία. Αν λοιπόν θέλετε να ετοιμάσετε ένα δώρο για την σύντροφό σας που θα προκαλέσει διάφορα συναισθήματα – δημιουργήστε για αυτήν πολλές λίστες αναπαραγωγής, από τις οποίες θα μπορεί να διαλέξει ανάλογα με τη διάθεσή της. Μια λίστα αναπαραγωγής για μια βροχερή μέρα, γεμάτη ευτυχία, μια ρομαντική βραδιά για δύο ή μια λίστα αναπαραγωγής για τη δουλειά. Αυτό το πρακτικό και πολύ εύκολο στην κατασκευή δώρο σίγουρα θα αρέσει στον παραλήπτη, αν κάνετε μόνο μια διακριτική συνέντευξη εκ των προτέρων, τι μουσική ακούει ή μήπως… ξέρετε ήδη τι ακριβώς της αρέσει; Για να δουλέψω!

obsessive couple

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Τα δώρα μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, που κυμαίνονται από υλικά πράγματα μέχρι καθημερινές στιγμές που αξίζει να γιορτάσουμε κατάλληλα. Ας θυμηθούμε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις, να ονειρευόμαστε και να κάνουμε αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Ας γίνουμε το πολυτιμότερο δώρο για τον εαυτό μας, που αξίζει να αποσυσκευάζουμε κάθε μέρα και να το θαυμάζουμε ξανά.

πηγή: https://obsessive.com/

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο