Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα δαντελένια εσώρουχα

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα δαντελένια εσώρουχα

Η δαντέλα είναι ένα πραγματικά υπέροχο πράγμα. Τα δαντελένια εσώρουχα περιλαμβάνουν τα πάντα, από θηλυκά και κομψά, μέχρι όμορφα και νυφικά, ακόμα και σέξι και σαγηνευτικά. Το μόνο πράγμα που εγγυάται είναι η πολυτέλεια. Αρχικά ήταν φτιαγμένα στο χέρι, η επίπονη διαδικασία ύφανσης, έκανε τη δαντέλα ένα υπερβολικό σύμβολο κατάστασης διαθέσιμο μόνο στους πλουσιότερους ανθρώπους. Σήμερα, οι καθαρές και λεπτομερείς υφές του δίνουν μια κομψότητα σε κάθε μοντέρνο look. Διατίθεται σε οποιοδήποτε χρώμα, οποιοδήποτε στυλ και, το πιο σημαντικό, μπορεί να αγοραστεί από όλους.

Επιλέγοντας Δαντελένια Εσώρουχα

Όσον αφορά τα εσώρουχα, η δαντέλα είναι το πιο ρομαντικό και σαγηνευτικό στυλ. Αλλά είναι επίσης ο χαμαιλέοντας του κόσμου των υφασμάτων, ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του, μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα σε μια στιγμή. Αθώο και φανταχτερό σε ένα στυλ, ή εντελώς γοητευτικό και τρελό στο άλλο. Η δαντέλα δεν διαχωρίζεται ανάλογα με το μέγεθος του σώματος. δεν κρίνει πότε σε κοιτάζει φορώντας το στον καθρέφτη. Πιάνει το σώμα σας με δύο πολυτελή χέρια και του δίνει μια σαγηνευτική συμπίεση. Από νεανικό μέγεθος 8 έως 20 plus, η δαντέλα είναι κολακευτική και εντελώς υπέροχη.

Αλλά όταν τα καταστήματα είναι γεμάτα με δαντελένια σετ σουτιέν και μπούστο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις κάτι πραγματικά μοναδικό. Είναι πολύ καλό να προσπαθείς να ενεργοποιήσεις αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου, αλλά αν δεν νιώθεις ξεχωριστός φορώντας αυτά τα λαχταριστά εσώρουχά σου, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας όσο σκληρά κι αν προσπαθήσεις. Εκεί έρχεται το κατάστημά μας mysting.gr. Με τη μεγάλη γκάμα εσωρούχων από δαντέλα, μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε. Από μικροκαμωμένα εσώρουχα μέχρι άφθονα κορμάκια, οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

Στρώση με δαντέλα!

Αν σας αρέσει η δαντέλα σας να δίνει λίγο περισσότερη κάλυψη, επιλέξτε ένα στυλ με στρώσεις. Θα εξακολουθείτε να έχετε την ίδια υπέροχη εμφάνιση πολυτελείας, αλλά με μια πιο λεπτή σαγηνευτική γοητεία – αφήνοντάς το στη φαντασία να δημιουργήσει την προσμονή για αυτό που υπάρχει από κάτω!

Γυναικείο Μαύρο Νυχτικό Muriel
Γυναικείο Babydoll Isabella

Μια ανατροπή στην παράδοση.

Αν το κλασικό είναι περισσότερο το στυλ σας και προτιμάτε κάτι πιο διαχρονικό, παρά να φοράτε οτιδήποτε με ζαρτιέρες, τότε γιατί να μην το ανακατέψετε λίγο, επιλέξτε ένα παραδοσιακό στυλ, με μια μοντέρνα πινελιά. Θα μπορούσατε να πάτε για κάτι με σούπερ σέξι cut outs, σαγηνευτικές λεπτομέρειες με strappy, πρόσθετη λάμψη από διαμάντι, ένα bralette αντί για σουτιέν ή έναν κομψό ψηλό λαιμό.

Γυναικείο Κορμάκι Tamara Μαύρο

Flirty Floral δαντέλα

Μερικές φορές η δαντέλα είναι η επιτομή του ρομαντικού, φανταχτερού και θηλυκού, πιθανώς με έναν υπαινιγμό αθώας αφέλειας… διασκέδασης και φλερτ. Αν ήταν βιβλίο, η floral δαντέλα θα ήταν ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αυτό όπου η Μις Μπένετ παίρνει τον κύριο Ντάρσυ της και μερικά. Αλλά μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά σαγηνευτικό, συνδυασμένο με σατέν ή διάφανο ύφασμα ή να ενισχύσει ένα φανταστικό εσώρουχο ρόλων φαντασίας.

Γυναικείο Σλιπ Brazilian Ηelen Λευκό

Διαφανείς απολαύσεις δαντέλας

Τι πιο σαγηνευτικό από έναν συνδυασμό δύο από τα πιο σέξι υφάσματα που υπάρχουν…; Δαντέλα και διάφανη! Είτε είναι η δαντέλα με ένα διάφανο ύφασμα είτε η ίδια η διάφανη δαντέλα, αυτές οι δύο μεγάλες εμφανίσεις στον κόσμο των εσωρούχων, σας δίνουν μια σειρά από δελεαστικές δυνατότητες. Δίνοντάς σας εσώρουχα που αφήνουν αρκετά κρυμμένα για να διεγείρετε τη φαντασία – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε!

Γυναικείο νυχτικό Cherish
Γυναικείο Κορμάκι Yasmina Κόκκινο Μαύρο
Γυναικείο Σλιπ String Chacona

Πίσω στα βασικά

Η δαντέλα δεν χρειάζεται να είναι κομψή και φανταχτερή. Αν θέλετε να ρίξετε ένα δυναμικό σέξι βλέμμα Wonder Woman, τότε μην κοιτάξετε πέρα από ένα απλό μαύρο ή κόκκινο δαντελένιο εσώρουχο. Αυτά τα δύο χρώματα εσωρούχων ήταν η πρώτη επιλογή στα στοιχήματα αποπλάνησης από την αυγή του χρόνου. Δυνατό, σέξι, αυθάδης – δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του χρήστη…

Τι θέλετε να κάνει η δαντέλα για εσάς;

Υπάρχουν πραγματικά τόσες πολλές επιλογές από δαντελένια εσώρουχα για να διαλέξετε, μόλις ξεκινήσαμε να σας δείχνουμε την κορυφή του παγόβουνου, γι’ αυτό απολαύστε τις αγορές σας από τα διάφορα διαθέσιμα στυλ. Λεπτά καθαρό ή εξέχον και ισχυρό, αυτό που επιδιώκετε είναι εντελώς προσωπική επιλογή.

Σκεφτείτε τι αγοράζετε τα εσώρουχά σας; Αυτό που θα επιλέγατε για το γραφείο, πιθανότατα θα ήταν πολύ διαφορετικό από ότι για το υπνοδωμάτιο. Αλλά ό,τι κι αν επιλέξετε, αισθανθείτε καταπληκτικά και διασκεδάστε στη διαδικασία. Δείξτε υπέροχη και φορέστε τη δαντέλα σας με περηφάνια, το αξίζετε.

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο