Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις

Εισαγωγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα – Γενικοί όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Το mystring.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (γυναικεία εσώρουχα και μαγιό) μέσω διαδικτύου , της επιχείρησης με την επωνυμία :  «Σπυρίδων ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ – HEURISTICS» (εφεξής «η εταιρία»), νομίμως και αρμοδίως εγκεκριμένο από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή) με αριθμό ΓΕΜΗ 173690203000

1. Ειδικότερα στοιχεία – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος

Ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία “Σπυρίδων ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ” και με διακριτικό τίτλο «HEURISTICS»
Δραστηριότητα της εταιρίας: Λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού, με αλληλογραφία ή μέσω διαδίκτυου
Δ/νση έδρας της εταιρίας : Σμύρνης 2Α 14568 Κρυονέρι Αττικής.
ΑΦΜ: 031285556  Δ.Ο.Υ.: ΚΗΦΙΣΙΑΣ Αρ. ΓΕΜΗ : 173690203000
e-mail επικοινωνίας[email protected]
τηλ. επικοινωνίας: 2108161859

Στις αναφερόμενες τιμές εμπεριέχεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. όπως αυτός εκάστοτε διαμορφώνεται.
Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτού καθορίζονται και διέπονται από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα, mystring.gr διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους εν λόγω κανόνες, δηλώσεις όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα mystring.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή σας και αποδοχή τους.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας mystring.gr ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών. Οι επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η εταιρία ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει και δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες προς εκτέλεση παραγγελίες. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών  που διενεργούνται μέσω αυτής, δεν θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου της ελληνικής νομοθεσίας. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, την οποία δηλώνετε ότι κατανοείτε (γραφή και ανάγνωση). Απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.
Με την είσοδό σας δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, δεσμεύεστε δε ότι δεν θα επιτρέψετε τη χρήση των στοιχείων σας και των κωδικών εισόδου σας από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, υπεύθυνος είστε εσείς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες της ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

H εταιρία δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών που παρατίθενται, όσο και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Δεσμεύεται επίσης για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η εταιρία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει  ακούσια ή λόγω διακοπών  λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Η εταιρία ευθύνεται  μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων. Ευθύνεται επίσης για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του διαδικτυακού της τόπου. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα  που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο. Δεν φέρει επίσης ευθύνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτή και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Η εταιρία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα αθέμιτες  παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες, ή πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όπου ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το mystring.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία  ή  βλάβη  τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης  έχει πρόσβαση  σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.

4. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος mystring.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα  της εταιρίας για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, λιβελογραφικού ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Το ως άνω περιεχόμενο δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να αναμεταδοθεί. Επιπλέον, η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου mystring.gr και η πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω αυτού πρέπει να γίνεται για προσωπική και ιδιωτική χρήση και αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις, που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία αυτού ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή των υπηρεσιών του mystring.gr. Οι χρήστες δεν δικαιούνται να μεταδίδουν εσωτερικές πληροφορίες  και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος συναλλακτικών σχέσεων ή που καλύπτονται από  συμφωνίες εμπιστευτικότητας, ούτε πληροφορίες που  παραβιάζουν οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα και μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων. Τέλος, οι χρήστες δεν επιτρέπεται να εισβάλλουν και να τοποθετούν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, διότι οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια παραβιάζει  την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις  διατάξεις αυτής. Περαιτέρω, οι χρήστες δεν επιτρέπεται, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εταιρίας να παρενοχλήσουν τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και περιεχόμενο, ή να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε, να ενοικιάσουμε, να διανείμουμε, ή να δημοσιοποιήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχετε  τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται  όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  • Οδηγία της Ε.Ε. για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  • Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της Ε.Ε. (GDPR)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

    • Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστοτόπων Όπως  οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για να  παρακολουθεί  την  δραστηριότητα  των  χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε  την πορεία τους  μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το Google Analytics  καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης  στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει  προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Tο Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας  επεξεργασίας  δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
    • Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας (live chat της πλατφόρμας facebook messenger ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί  ή θα υποβληθεί  σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας  δεδομένων,  όπως  ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά  θα  μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές  μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές  γνωστό και ως  SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο  του  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας  υπολογιστές και συσκευές.
  • Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο. Εάν επιλέξετε να συμμετέχετε  στο ενημερωτικό δελτίο της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε, δε θα προωθηθεί σε τρίτο φορέα επεξεργασίας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός  του ιστότοπου και μόνο. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου θα παραμείνει στη βάση δεδομένων της “ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ” μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο διαγραφής που περιέχεται σε όλα τα  ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε. Όσο  η διεύθυνσή του  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παραμένει στη βάση δεδομένων της “ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ”, θα λαμβάνετε περιοδικά (περίπου μία φορά το μήνα) ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

6. Διαχείριση Προσωπικών Δεδομένων

Ο σκοπός για τον οποίο συγκεντρώνονται προσωπικά δεδομένα του χρήστη / επισκέπτη της ιστοσελίδας mystring e-shop αναφέρεται ξεκάθαρα στην αντίστοιχη φόρμα που κάθε φορά καλείται να συμπληρώσει. Διατηρούνται αρχεία και επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνιακούς, στατιστικούς, έρευνας αγοράς ή βελτίωσης παρεχόμενων υπηρεσιών. Όσον αφορά στις προτάσεις και ιδέες που περιέρχονται στην κατοχή της εταιρίας μέσω της ιστοσελίδας, με τη συναίνεση του χρήστη / επισκέπτη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αυτήν με οποιοδήποτε τρόπο. Ο δε χρήστης που παρέχει τις εν λόγω πληροφορίες, προτάσεις, ιδέες οικειοθελώς, παραιτείται από οποιοδήποτε δικαίωμα χρήσης ή αποζημίωσης του ως άνω υλικού.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων από Τρίτους

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mystring e-shop δεσμεύεται να μην πουλήσει, μοιραστεί, διανέμει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Έχει το δικαίωμα να παρέχει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους που δραστηριοποιούνται, εκ μέρους της εταιρείας, προκειμένου να επεξεργαστούν τα προσωπικά δεδομένα μόνο όμως με τρόπο σύμφωνο με την παραπάνω παράγραφο. Οι τρίτοι υποχρεώνονται να μην παρέχουν προσωπικά δεδομένα σε άλλους τρίτους παρά μόνο σε περιπτώσεις που προβλέπεται από το σχετικό νόμο.

8. Τρόποι πληρωμής.

Για την διευκόλυνσή και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Με πληρωμή μέσω paypal

Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Η εταιρία μας σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.

  • Με πληρωμή μέσω

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»
“Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7-2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully”.

  • Με πληρωμή μέσω viva wallet

H VivaWallet είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών online πληρωμών και είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα.

Η διαδικασία της πληρωμής σας γίνεται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας VivaWallet εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Για να διασφαλίσουμε την ασφαλέστερη εξυπηρετησή σας, η παραγγελία σας θα διαικπεραιωθεί μέσω VivaWallet.

Οποιαδήποτε παραγγελία ληφθεί κα έχει εξοφληθεί μέσω της everypay ή της viva wallet, η εταιρία μας αναλαμβάνει να την αποστείλει ΔΩΡΕΑΝ. (Ισχύει για παραγγελίες άνω των 40,00€ και εντός Ελλάδος).

  • Αντικαταβολή (Χρέωση 2,60€)

 Πληρώστε στον υπάλληλο της εταιρίας courier που θα σας παραδώσει το δέμα, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας ανεξαρτήτου βάρους και ποσού. Σημειωτόν υπάρχουν κάποια προϊόντα με εμφανή σήμανση που δεν δέχονται αποστολή με αντικαταβολή. Οι αποστολές στην Κύπρο εξαιρούνται της μεθόδου της αντικαταβολής.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Προσοχή: Αν θελήσετε να πληρώσετε σε διαφορετική τράπεζα από τις συνεργαζόμενές μας Τράπεζες, τα όποια επιπλέον τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0093.61,0201339930
ΙΒΑΝ: GR1202600930000610201339930
Δικαιούχος: ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Σπυρίδων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR7601720830005083110875216
Δικαιούχος: Σπυρίδων ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ του Άρη

VIVA Payments

ΙΒΑΝ: GR8370100000000170048929408
Δικαιούχος: Σπυρίδων ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ του Άρη

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

9. Τρόποι αποστολής

Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, το ηλεκτρονικό κατάστημά μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών:

Με την BOX NOW κατ’ επιλογή πελάτη με παραλαβή από locker της επιλογής του με κόστος για όλη την Ελλάδα €2,29.

Με την ACS Courier αποστέλλονται όλες οι παραγγελίες με κόστος για την Αττική με κόστος €3,00 για την υπόλοιπη Ελλάδα με κόστος €3,60€.

Με την Γενική Ταχυδρομική ΜΟΝΟ για παραλαβή των παραγγελιών εντός Αττικής από κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής με κόστος 2,70€

Με τα ΕΛΤΑ courier, αποστέλλονται οι παραγγελίες σε δυσπρόσιτο προορισμό και ενημερώνεται ο καταναλωτής για τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής.

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος για παραγγελίες από 55,01€ και άνω είναι δωρεάν! 

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον επιθυμητό τρόπο αποστολής  (προς την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή) χωρίς να απαιτείται ενημέρωση του πελάτη.

Εάν ο προορισμός του παραλήπτη είναι δυσπρόσιτος και δημιουργούνται περαιτέρω έξοδα αποστολής, σε αυτή την περίπτωση ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για το επιπλέον κόστος αποστολής.

Τα κόστη αποστολής για παραγγελίες κάτω των 55,00€ ανέρχονται στα 3,80€/αποστολή. (εμπεριέχεται ο ΦΠΑ)

Οι παραγγελίες προς την Κύπρο αποστέλλονται με την DHL express, με κόστος €18,50/αποστολή ή με ACS COURIER με χρέωση 12.00€

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας, μέσω του αριθμού φορτωτικής όπου θα αποστέλνεται μέσω e-mail και SMS, μπαίνοντας στο link «Παρακολούθηση Παραγγελίας».

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε με τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο (εκτός από τις επίσημες αργίες του ελληνικού κράτους). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 19.00 και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής της παραγγελία σας (εκτός του προβλεπόμενου χρόνου που αναφέρεται στο εκάστοτε προϊόν μας), θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας.  Ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που έχει υπάρξει κατάθεση  σε τραπεζικό μας λογ/σμό ή χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή paypal.

10. Αποδοχή

Με την παραπάνω γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων από τους χρήστες του mystring e-shop συνιστά αποδοχή των όρων χρήσης των δεδομένων αυτών σύμφωνα με το παρόν. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συναινεί με τα παραπάνω για την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, δεν θα πρέπει να συμπληρώσει τα σχετικά πεδία. Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα προκειμένου να διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου και να απαιτήσει τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του. Επίσης η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα της τηλεφωνικής ή γραπτής επικοινωνίας με τον πελάτη για τυχόν διευκρινίσεις επί της παραγγελίας ή της παράδοσής της.

11. Ειδική μνεία για τα αρώματα τύπου που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων αρωμάτων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας,  είναι ενδεικτικές και το προϊόν που απεικονίζεται δεν είναι προς πώληση. Σκοπός αυτών των φωτογραφιών είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν στα αυθεντικά αρώματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πρόθεση του e-shop μας δεν είναι η παραπλάνηση και η εξαπάτηση του καταναλωτή. Όλα μας τα προϊόντα είναι τύπου, σε χύμα μορφή και είναι εμπνευσμένα από τα αντίστοιχα αυθεντικά γνωστών οίκων. Οι ονομασίες, οι εικόνες και τα σήματα των προϊόντων αποτελούν αναφαίρετη και κατοχυρωμένη εμπορικά ιδιοκτησία των Δημιουργών/Οίκων. Οι εικόνες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

12. Ισχύον Δίκιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του https://mystring.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

13. Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς στην σελίδα μας https://mystring.gr/επιστροφή-ή-αλλαγή-προϊόντος/