Κλέψτε λίγο από την μαγεία των stars

Κλέψτε λίγο από την μαγεία των stars

Κλέψτε λίγο από την μαγεία των stars και διαλέξτε τα πιο sexy εσώρουχα!

Η μόδα προστάζει καθημερινά να ενημερωνόσαστε για το τι θα φορεθεί και τι είναι must σε κάθε εποχή. Ξοδεύτε πολλά χρήματα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας καθώς αυτή αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πρέπει όμως να πούμε πως εξίσου σημαντική σε όλο αυτό το κομμάτι είναι και η αγορά των εσωρούχων.

Φυσικά υπάρχουν εσώρουχα για όλα τα γούστα, γιατί η κάθε μία από εσάς είναι μία και μοναδική περίπτωση. Πάμε να δούμε ανάλογα με τι τύπος είσαστε ποια εσώρουχα σας πηγαίνουν:

 

 

 

1. Είσαστε του center-bra και θέλετε να είσαστε και λίγο sexy; Είναι το trend που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και αποκαλύπτει ένα μέρος των σουτιέν κάτω από το φόρεμα, την μπλούζα, το πουκάμισο. Δημιουργεί ένα σέξι αποτέλεσμα και προκαλεί την φαντασία. Υπέροχο και στιλιστικό αποτέλεσμα δίνουν τα δαντελένια εσώρουχα για αυτό επενδύσετε σε αυτά για να έχετε μια πιο σικ αλλά και αισθησιακή εμφάνιση.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2. Είσαστε ρομαντική; Μην ανησυχείτε γιατί έχετε πολλές επιλογές. Από τις παλ αποχρώσεις και φυσικά τα κλασσικά και αγαπημένα για πάντα ροζ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

4. Eίσαστε fun του κόκκινου και του μαύρου δεν χρειάζεται πολύ σκέψη εδώ γιατί εάν είμασταν στην θέση σας θα διαλέγαμε σατέν και δαντέλα!

 

 

 

 

Διαλέξτε και εσείς την αγαπημένη σας σειρά εσώρουχων στο mystring και κλέψτε λίγο από τη μαγεία των celebrities

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: likewoman.gr

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *