Γιατί να επιλέξεις δαντελένια εσώρουχα;

Ρόμπα Μαύρη Swan 810-PEI-1

Γιατί να επιλέξεις δαντελένια εσώρουχα;

Ρόμπα Μαύρη Swan 810-PEI-1

Η δαντέλα είναι ένα πολύ δημοφιλές ποιοτικό υλικό στον κόσμο των εσωρούχων. Αρχικά, αυτό το εκλεκτό ύφασμα εμφανίστηκε πριν από περισσότερα από 400 χρόνια για να κοσμεί τους γιακά και τις μανσέτες των πουκάμισων… για τους άνδρες. Η επιτυχία του είναι τέτοια που το έχει κάνει ποιοτικό σύμμαχο σχεδόν όλων των εσωρούχων αντάξια του ονόματος. Σήμερα, αυτό το διαχρονικό και κομψό ύφασμα αναδεικνύει τη θηλυκότητα όλων. Ας ρίξουμε μια ματιά στα δυνατά σημεία των εσωρούχων από δαντέλα, ξεκινώντας από τη συναρπαστική ιστορία τους που ξεκίνησε στη Βενετία.

Η ιστορία της δαντέλας

Η δαντέλα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Βενετία τον 16ο αιώνα και εισήχθη στη Γαλλία από την Catherine de Medici. Εκείνη την εποχή, αυτό το εκλεκτό ύφασμα προοριζόταν για τη βασιλική οικογένεια και τον κλήρο. Το φορούσαν αποκλειστικά άντρες, για να στολίζουν τους γιακά και τις μανσέτες των πουκαμίσεών τους. Ήταν σύμβολο πλούτου, φινέτσας και σωματικής υγιεινής. Πράγματι, όσο πιο λευκή ήταν η δαντέλα, τόσο υψηλότερη σήμαινε ότι η κοινωνική κατάταξη του ιδιοκτήτη της ήταν υψηλή. Από τον 17ο αιώνα, εισήχθη στις γυναίκες, ένδειξη απόλυτης φινέτσας, για να στολίζουν τα ρούχα, τα εσώρουχα και τα αξεσουάρ τους.

Η δαντέλα, που παλαιότερα ονομαζόταν “trimmings” ή “punto in aero” (βελονιά Βενετίας), απαιτεί σημαντική τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται σε πολλούς οίκους ραπτικής. Η γαλλική παραγωγή, προερχόμενη από το Hauts-de-France, ιδιαίτερα την πόλη του Καλαί, παρέμεινε χειροκίνητη μέχρι τον 19ο αιώνα και στη συνέχεια σταδιακά μηχανοποιήθηκε.

Σήμερα, η δαντέλα χρησιμοποιείται ευρέως στα εσώρουχα.

Ο συμβολισμός της δαντέλας

Συμβολίζει τόσο την κομψότητα, την κομψότητα και την απαλότητα. Λευκό, προκαλεί αγνότητα. Κόκκινο, αισθησιασμός. Μαύρο, νηφαλιότητα. Αυτό το συναρπαστικό ύφασμα πάντα γοητευόταν από την ελαφρότητά του και την ικανότητά του να δείχνει χωρίς να αποκαλύπτει εντελώς το γυναικείο σώμα. Σήμερα είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της δεξιοτεχνίας

Γιατί να αγοράσετε δαντελένια εσώρουχα;

Αισθησιακά εσώρουχα

Η δαντέλα, ένα ευγενές υλικό, φέρνει μια λαμπερή πινελιά σε κάθε εσώρουχο. Είναι απίστευτα θηλυκή, αισθησιακή και κομψή. Μπορείς να επιλέξεις σουτιέν, εσώρουχο, στρινγκ, κορμάκι, κορσέ ή ακόμα και δαντελένιο babydoll. Η επιλογή του μοντέλου και του χρώματος εξαρτάται από την προσωπικότητά σας και τα γούστα σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το εκλεπτυσμένο εσώρουχο θα έχει το μικρό του αποτέλεσμα και θα σας κάνει σέξι.

Εσώρουχα που αντέχουν στο χρόνο

Η δαντέλα, πολύτιμη και εκλεπτυσμένη, είναι υψηλής ποιότητας υλικό και συχνά επωφελείται από τη διάσημη γαλλική κατασκευή. Αυτό σίγουρα αντικατοπτρίζεται στο κόστος του αλλά και στη διάρκεια ζωής των εσωρούχων σας. Ανώτερης ποιότητας, αυτό δεν πρέπει να παραμορφώνεται στο πλύσιμο και να σας προσφέρει απίστευτη άνεση.

Διαχρονικά εσώρουχα

Είτε ως δώρο είτε για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, τα δαντελένια εσώρουχα εκτιμώνται πάντα ιδιαίτερα και διαχρονικά. Ενώ οι μέθοδοι κατασκευής έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, τα δαντελένια εσώρουχα παραμένουν διαχρονικά.

Συμπέρασμα

Τα δαντελένια εσώρουχα είναι σέξι, κομψά και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα. Είναι το απαραίτητο κομμάτι με πολλαπλά πλεονεκτήματα για το γυναικείο συρτάρι της ντουλάπας σας. Στο Mystring προσφέρουμε επίσης δαντελένια εσώρουχα με σεβασμό στη γαλλική τεχνογνωσία με τις μάρκες Anais, Obsessive, Axami, Milena, Livco Corseti κ.α. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να βρείτε τα εσώρουχα των ονείρων σας!

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο