INSPIRATIONS FOR THE NEW YEAR

INSPIRATIONS FOR THE NEW YEAR

Obsessive-chic-amoria-teddy-casu-1-1-1536x865

Εμπνεύσεις Από Την Obsessive

Μία από τις πιο εμπνευσμένες και παρακινητικές στιγμές για δράση είναι η αρχή της Πρωτοχρονιάς. Όταν ξεκινάμε ένα νέο στάδιο στη ζωή μας, αισθανόμαστε τη δύναμη να εισάγουμε νέες ιδέες και προκλήσεις στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Ενώ σας ευχόμαστε το 2024 να είναι καλύτερο από το προηγούμενο έτος, σας παρουσιάζουμε μερικά μότο που θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε μια λίστα με τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς.

Πρώτα απ’ όλα: Σκεφτείτε τις επιθυμίες σας – Αφήστε την ευτυχία σας εμπνεύσει!

Όταν κάνετε μια λίστα με τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς, είναι καλό να σκεφτείτε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και σας ευχαριστεί. Ίσως κάτι συνέβη τον τελευταίο χρόνο που σας προκάλεσε άγνωστα συναισθήματα και θα θέλατε να το ξαναζήσετε! Η χαρά και η ευτυχία έχουν πολύ θετικό αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Προσπαθήστε να χαμογελάτε στους ανθρώπους πιο συχνά, φυσικά και χωρίς να πιέζεστε να το κάνετε. Ένα χαμόγελο που ανταποκρίνεται μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση και να κάνει τη μέρα σας πιο ευχάριστη! Ποιος ξέρει, ίσως ένα από αυτά τα γοητευτικά χαμόγελα να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας σχέσης απευθείας από μια ρομαντική κωμωδία. Το επόμενο έτος, η εκπλήρωση των επιθυμιών σας μπορεί να σας φέρει ισορροπία σε εκείνες τις δραστηριότητες που συνήθως πραγματοποιούνται ως ρουτίνα. Περισσότερες συγκεντρώσεις με φίλους, έξοδος στον κινηματογράφο ή ρομαντικές βραδιές με τον σύντροφό σας θα κάνουν κάθε εβδομάδα του 2024 να γεμίζει με ενθουσιασμό που συνδέεται με νέα σχέδια. Επιπλέον, η εκπλήρωση των επιθυμιών σας μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας το θάρρος να αναλάβετε νέες και ενδιαφέρουσες προσπάθειες.

Obsessive-milladis-teddy-gloves-1-1

Δεύτερο: Περάστε τα όριά σας

Μην αντιστέκεστε στις φαντασιώσεις και τις νέες ιδέες σας. Η Πρωτοχρονιά είναι μια τέλεια στιγμή για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Η αλλαγή της γκαρνταρόμπας σας, η προσθήκη πιο ζωντανών χρωμάτων στα καθημερινά σας ντυσίματα ή η ανανέωση των εσωρούχων σας θα σας κάνουν να νιώσετε πιο σέξι! Ρωτήστε τον σύντροφό σας για το αγαπημένο του χρώμα. Αυτή η ρομαντική έκπληξη όχι μόνο θα κάνει τη νύχτα σας πιο ζεστή, αλλά θα εμπλουτίσει τη σχέση σας και θα σας ενθαρρύνει να μιλήσετε ανοιχτά για τις προτιμήσεις σας. Το να πειραματιστείτε στο κρεβάτι και να προσθέσετε λίγο μπαχαρικό θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να ξεπεράσετε τα όρια του αισθησιασμού σας.

Για μια καλή αρχή, δοκιμάστε νέα εσώρουχα. Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα όμορφο δαντελένιο peignoir – θα κάνει κάθε γυναίκα να λάμπει. Το κόκκινο λούτρινο όχι μόνο θα είναι μια ωραία έκπληξη για τον άνθρωπό σας, αλλά θα τονώσει επίσης τη φαντασία του και θα σας δώσει πολλή τύχη και επιτυχία τη νέα χρονιά. Αυτό το κόκκινο σετ δαντέλας με διακοσμητικά λουράκια θα είναι μια καλή επιλογή.

Obsessive

Τρίτο: Η ομορφιά είναι μέσα σου!
Μια πρωτοχρονιάτικη λύση που σίγουρα αξίζει την προσοχή είναι να μιλήσετε ευγενικά με τον εαυτό σας. Το να κάνετε κομπλιμέντα στον εαυτό σας και να τονίσετε εκείνα τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν πραγματικά στον εαυτό σας βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και την ψυχική και σωματική σας ευεξία. Να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί με τον εαυτό σας, και το πιο σημαντικό: να αγαπάτε τον εαυτό σας! Να θυμάστε ότι έχετε φυσικό αισθησιασμό και ομορφιά μέσα σας. Ανάμεσα στις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς για το 2024, θα πρέπει να βρείτε χώρο για να παρατηρείτε και να ακούτε το σώμα και το μυαλό σας. Μην φοβάστε αυτά που έχετε να πείτε στον εαυτό σας. Από πού να αρχίσω? Κάθε πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, ευχαριστήστε τον εαυτό σας που είστε όπως είστε. Όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας ομορφιάς σας, κάντε ένα κομπλιμέντο στον εαυτό σας. Εάν καταφέρετε να ενσωματώσετε αυτό το τελετουργικό στην καθημερινότητά σας, σίγουρα θα αρχίσετε να παρατηρείτε διαφορά στην ευημερία και την αποδοχή του εαυτού σας.

Τέταρτο: Μη φοβάστε να πείτε τι κάνετε και δεν θέλετε

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας να είστε ειλικρινείς. Εάν υπάρχει κάτι καινούργιο που θέλετε να δοκιμάσετε στη σχέση σας, ενημερώστε τον S.O. σχετικά με αυτό. Η έλλειψη επικοινωνίας όσον αφορά τις ανάγκες και τις φαντασιώσεις των συντρόφων είναι μια πολύ κοινή αιτία μη ικανοποιητικής ρουτίνας στις σχέσεις. Το να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα στη σχέση σας μπορεί να ξυπνήσει τις αισθήσεις και τη φαντασία σας. Ίσως είχατε πάντα ένα ντροπαλό όνειρο για χειροπέδες, μάσκα προσώπου ή χτυπήματα με κουπί; Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να μάθει για τις ανάγκες σας. Η συζήτηση και η επέκταση των γνώσεών σας μαζί είναι μια καλή ιδέα. Η αποστολή αναρτήσεων και άρθρων ιστολογίου ο ένας στον άλλο για το θέμα μπορεί όχι μόνο να διευρύνει τους ορίζοντές σας, αλλά και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις προσδοκίες του S.O. Ωστόσο, τα πράγματα που θα θέλατε να διατηρήσετε τα ίδια αξίζει επίσης να επικοινωνήσετε.

Obsessive-sherila-corset-cuffs-c-1-1

Πέμπτο: Ενημερώνετε τακτικά τη λίστα ψηφισμάτων της πρωτοχρονιάς

Ποιος είπε ότι μια λίστα με τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς μπορεί να γίνει μόνο μία φορά το χρόνο; Ο έλεγχος της προόδου σας θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας. Ίσως κάτι που ήταν σημαντικό για εσάς στο τέλος του περασμένου έτους να μην έχει πλέον αυτό το νόημα λόγω μιας αλλαγής προοπτικής. Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αναρωτηθείτε ποια είναι η προτεραιότητά σας. Ίσως η ατμόσφαιρα της άνοιξης να σας αναγκάσει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των συναισθημάτων και της αποδοχής του σώματός σας; Είναι καλό να δίνεις στον εαυτό σου ελευθερία στη δράση. Μην απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας και όχι με κάθε κόστος. Ξεκινήστε ακούγοντας τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Obsessive-selinne-set-casual-10-1

Δώρα Πρωτοχρονιάς

Να θυμάστε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Εκτιμήστε κάθε επιτυχία που συμβαίνει στη ζωή σας. Δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από το να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Εξαρτάται από εσάς εάν θα εκπλήξετε τον εαυτό σας με ένα πραγματικό αντικείμενο ή κάτι διαφορετικό. Τα δώρα της Πρωτοχρονιάς που μπορείτε να ανταλλάξετε με τον σύντροφό σας θα είναι μια όμορφη εισαγωγή σε μια νέα περιπέτεια που ονομάζεται Πρωτοχρονιά.

Ο κατάλογος των ιδεών μπορεί να είναι ατελείωτος. Αν αναζητάτε έμπνευση για να βελτιώσετε τις βραδιές σας μαζί, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα “Για περιστάσεις”.

Το Νέο Έτος ευχόμαστε κάθε μία από τις 365 μέρες σας να είναι γεμάτη έμπνευση, φαντασιώσεις και συναρπαστικές εμπειρίες!

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο