Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Όταν οι πρώτες σεξουαλικές βόμβες της (τότε βωβής) ταινίας παρέσυραν τους συντρόφους τους στην οθόνη βγάζοντας μακριά, δαντελένια γάντια και δείχνοντας λίγο δέρμα, οι αγανακτισμένοι θεατές έφευγαν από τους κινηματογράφους ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Τότε ήταν απαράδεκτο να δείχνεις εσώρουχα ή γυμνό στην οθόνη.

Από τότε οι καιροί και τα έθιμα έχουν αλλάξει και η γοητεία του κόσμου του κινηματογράφου με τις γυναίκες είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ. Από τους αισθησιακούς κορσέδες που φορούσε η Carrie Bradshaw στο «Sex and the City» μέχρι τις τούλινες φούστες μέχρι τα εσώρουχα που διαμορφώνουν την Bridget Jones – τα εσώρουχα παίζουν τον κύριο ρόλο στην ταινία. Στις ταινίες είναι το χαρακτηριστικό μας, το μυστικό μας όπλο ή απλώς ένα αναπόσπαστο μέρος του τρόπου ζωής μας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι το διάσημο beach look της Pamela Anderson στο «Baywatch» ή τα μαύρα, στενά κοστούμια Charlie’s Angels κάνουν την Cameron Diaz, τη Lucy Liu και την Drew Barrymore απίστευτα επικίνδυνες, αλλά και σούπερ αισθησιακές.

Ημερολόγιο τοίχου

Το 2022, κάθε επόμενο μήνα, θα σας παρουσιάζουμε σε αυτήν την ανάρτηση διάσημους γυναικείους κινηματογραφικούς ρόλους, όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια της Obsessive. Αφήστε αυτή τη χρονιά να σας εμπνεύσει για διασκέδαση και περιπέτεια. Είστε έτοιμοι να δείτε εκπληκτικά στυλιζαρίσματα ταινιών με εσώρουχα Obsessive στον πρωταγωνιστικό ρόλο; Ας αρχίσουμε!

Οκτώβριος

Θυμάστε εκείνη τη σκηνή στον Τιτανικό όταν η Κέιτ Γουίνσλετ ζητά από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να τη ζωγραφίσει σαν ένα από τα Γαλλικά κορίτσια του και μετά ξεφορτώνεται από το πενουάρ της; Αν έχετε δει την ταινία (υπάρχει πραγματικά κάποιος που δεν έχει δει ποτέ τον Τιτανικό;), τότε είναι αδύνατο να ξεχάσετε. Δεν είναι περίεργο που το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με spinoffs της σκηνής και ότι η σειρά “French girls” ανήκει ήδη σε μερικά από τα πιο διάσημα αποσπάσματα ταινιών. Δεν γνωρίζουν πάρα πολλοί, ωστόσο, ότι το εμβληματικό σχέδιο δημιουργήθηκε από κανέναν άλλον από τον ίδιο τον σκηνοθέτη – τον Τζέιμς Κάμερον.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Σεπτέμβριος

Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας στο ημερολόγιό μας ανήκει στον πιο διάσημο τοξότη στην ιστορία του κινηματογράφου (και της λογοτεχνίας), δηλαδή την Κάτνις Έβερντιν – τον κύριο χαρακτήρα των Αγώνων Πείνας. Για να μπει στον χαρακτήρα, η Jennifer Lawrence εκπαιδεύτηκε στην τοξοβολία και γυμναζόταν τρεις φορές την ημέρα σε διάστημα τριών μηνών! Χάρη σε αυτό, μπόρεσε να δημιουργήσει τον χαρακτήρα ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους μαχητές της ποπ κουλτούρας. Για να δείξουμε τη γυναικεία δύναμή της, ντύσαμε το μοντέλο μας με το τολμηρό κορμάκι και δερμάτινο slip string Stormea.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Το μυστήριο λύθηκε – μια άλλη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο που θα εμφανιστεί στο ημερολόγιό μας είναι φυσικά το Pulp Fiction. Είναι σχεδόν αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι η Uma Thurman δεν ήθελε να παίξει τη διάσημη Mia Wallace στην αρχή. Φέρεται ότι ήταν ο ίδιος ο Ταραντίνο που την έπεισε διαβάζοντάς της ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σενάριο από το τηλέφωνο. Αν η Uma είχε αρνηθεί τον ρόλο της Μίας, πιθανότατα θα είχε κάνει το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα της, γιατί ήταν ακριβώς αυτός ο ρόλος που την έκανε το σεξ σύμβολο της δεκαετίας του ’90 και τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε κάτω από το λευκό της πουκάμισο έκτοτε γίνει ένα σέξι πρότυπο.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

ΙΟΥΛΙΟΣ

Μάλλον δεν θυμούνται πάρα πολλοί τι ακριβώς ήταν το Baywatch, αλλά πολλοί θυμούνται το κόκκινο μαγιό που φορούσε η Pamela Anderson. Ω, είναι δύσκολο να το ξεχάσεις. Υποτίθεται ότι η Πάμελα κόντεψε να μην πετύχει τον πιο διάσημο ρόλο της, γιατί… ήταν πολύ όμορφη. Οι παραγωγοί φοβήθηκαν ότι θα έκλεβε όλη την προσοχή του κοινού. Φαίνεται ότι οι φόβοι τους αποδείχτηκαν σωστοί, γιατί ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, η Πάμελα εξακολουθεί να προκαλεί πολλά συναισθήματα (ειδικά στο αντίθετο φύλο).

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Μάιος

Το λευκό φόρεμα που επιδείκνυε ο χαρακτήρας της Μέριλιν Μονρό, που κατά λάθος στάθηκε πάνω από τις σχάρες του μετρό σε μια από τις σκηνές του The Seven Year Itch, έμεινε επίσης στην ιστορία. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές όλων των εποχών και ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα που έχουμε δει ποτέ στον κινηματογράφο. Προφανώς ο Joe DiMaggio, ο σύζυγος της Marilyn εκείνη την εποχή, ζήλευε απίστευτα τη σκηνή. Ίσως νόμιζε ότι αποκάλυψε πάρα πολλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν αποκάλυψε τίποτα. Χάρη σε αυτό, η Marilyn έμεινε στην ιστορία, όπως και το φόρεμα: λευκό, με φαρδύ κάτω μέρος και βαθιά λαιμόκοψη, δεμένο στο λαιμό – εξακολουθεί να παραμένει το πιο διάσημο ρούχο που έχει εμφανιστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη, εμπνέοντας εκατομμύρια γυναίκες.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Προφανώς είναι τα διαμάντια που είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, αλλά αποφασίσαμε να ντύσουμε τη Μέριλιν μας με πέρλες. Το μοντέλο φοράει σουτιέν από το σετ Delicanta, στολισμένο με μαργαριταρένιο κολιέ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Για πολλούς, οι ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο σημαίνουν πολύ αίμα και σκοτεινό χιούμορ. Είναι δύσκολο να μην συμφωνήσεις, αλλά είναι επίσης δύσκολο να ξεχάσεις τους υπέροχους γυναικείους ρόλους που έκτοτε έγιναν κλασικοί της κινηματογραφικής ιστορίας.

Επομένως, η εμβληματική κίτρινη φόρμα του Kill Bill και της Uma Thurman δεν θα μπορούσε να λείπει από το ημερολόγιό μας. Αντί για έναν κουβά γεμάτο ψεύτικο αίμα, επιλέξαμε το κορμάκι Luiza.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακό, έτσι δεν είναι; Δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας της ταινίας Ταραντίνο που εμφανίζεται στο ημερολόγιό μας. Μπορείτε να μαντέψετε ποιος άλλος θα είναι σε αυτό; Το μυστήριο θα λυθεί τους επόμενους μήνες.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ένα άλλο κλασικό είναι η σκηνή ανάκρισης στο «Βασικό ένστικτο» και το ερώτημα αν η Σάρον Στόουν φοράει εσώρουχα σε αυτό παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Ντύσαμε το μοντέλο μας με μια σέξι στολή Bossy και ένα κομψό σετ εσωρούχων  Delicanta. Κάποια άλλη πικάντικη ερώτηση;

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Η πιο αναγνωρίσιμη σκηνή από το κλασικό σινεμά των 90s, την ταινία American Beauty, είναι σίγουρα αυτή που είναι γεμάτη με κόκκινα ροδοπέταλα. Και παρόλο που αρχικά η ηθοποιός δεν φορούσε εσώρουχο, θέλαμε να ντύσουμε το μοντέλο μας Obsessive. Με καλά εφαρμοστά εσώρουχα – έναν κόκκινο κορσέ με στολισμό με δαντέλα, ένα απαλό στρινγκ και ασορτί κάλτσες – νιώθει ότι το απαλό ύφασμα είναι το δεύτερο δέρμα της. Αναρωτιόμαστε ποιο σετ εσωρούχων Obsessive θα διάλεγε για τον εαυτό της η ηθοποιός – Mena Suvari.

Εσώρουχα Σε Πρώτο Ρόλο by Obsessive

Το μοντέλο φοράει κορσέ και κάλτσες Lovica από την ίδια συλλογή.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Υπάρχουν ταινίες που δεν θα ήταν ίδιες χωρίς εσώρουχα. Τον Ιανουάριο, σας παρουσιάζουμε το όραμά μας για μια μεγάλη κινηματογραφική υπερπαραγωγή. Κυρίες και κύριοι εδώ έρχεται: Fifty Shades of Grey!

Obsessive-January2022-1536x2048

Κορσέ, σλιπ string και κάλτσες Ailay

Αυτή η ταινία δεν θα προκαλούσε τέτοια συναισθήματα αν δεν υπήρχε ολόκληρη η γκάμα των ερωτικών gadget που είχε στην κατοχή του ο Christian Grey. Όλες αυτές οι μάσκες προσώπου, τα κουπιά και οι χειροπέδες έκαναν την Anastasia Steele να βιώσει ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πολλές γυναίκες αποφάσισαν να πειραματιστούν στην κρεβατοκάμαρα. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να το κάνετε.

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο