Ανοιχτά Σλιπ String Αυτοκινήτου

Ανοιχτά Σλιπ String Αυτοκινήτου

Ανοιχτά Σλιπ String Αυτοκινήτου

Αν ψάχνετε κάτι που θα διαφοροποιήσει την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν ξέρετε τι είναι βρίσκεστε στην σωστή κατηγορία γυναικείων εσωρούχων! Τα ανοιχτά σλιπ string αυτοκινήτου!! Θα θέλατε να τονίσετε την αυτοπεποίθησή σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο; Έχουμε για εσάς κάτι ιδιαίτερο το οποίο, αν και ασυνεχές σε μέγεθος, θα προκαλέσετε τον σύντροφό σας! Αυτό το γοητευτικό, αθώο εσώρουχο σας προσκαλεί να προκαλέσετε. 

Τι είναι ένα όμως τα ανοιχτό string αυτοκινήτου;

Είναι ένα σλιπ στριγκ  χωρίς καβάλο. Αυτά τα string είναι συχνά ανοιχτά στο κάτω μέρος ή έχουν αποσπώμενο καβάλο.

Που απευθύνονται;

Τα σλιπς αυτά θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία είναι κατάλληλα για γυναίκες. Γυναικεία σλιπ στρινγκ με ανοιχτό καβάλο διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων μεγεθών XL και XXL.

Πώς και πότε φοράτε αυτό το σλιπ;

Τα ανοιχτά σλιπς μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με σετ εσωρούχων. Τα σλιπ string συνδυάζονται εύκολα μαζί με τα σουτιέν σας,. όπως επίσης είναι τέλεια για χρήση σε συνδυασμό με σετ ζαρτιέρες. Το ανοιχτό στρινγκ στο κάτω μέρος έτσι ώστε ο καβάλος να είναι και να παραμένει ελεύθερος. Μπορείτε επίσης να φοράτε ανοιχτά string αυτοκινήτου,  κάτω από μια φούστα ή φόρεμα….αυτό μπορεί να είναι μια συναρπαστική έκπληξη.

Ποια μοντέλα υπάρχουν;

Υπάρχουν διάφορα διαφορετικά σλιπ String ανοιχτά.

 

 

Από Δαντέλα. Τα σλιπς από δαντέλα είναι κατασκευασμένα από μαλακή, καθαρή δαντέλα για μια σαγηνευτική εμφάνιση. Τα slip strings είναι συχνά εύκολο να συνδυαστούν και άνετα στη χρήση, καθιστώντας τα κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

 

 

 

 

 

 

Από μαλακό ύφασμα. Αυτό το σλιπ είναι φτιαγμένο από λείο, γυαλιστερό υλικό και συχνά έχει προκλητική εμφάνιση. 

 

 

 

 

 

 

Με πέρλες. Πολλά από τα ανοιχτά σλιπς διαθέτουν πέρλες στην περιοχή του καβάλου.

 

 

 

 

 

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο