Τάσεις Στα Εσώρουχα: Εσύ Θα Μείνεις Εκτός Μόδας;

Τάσεις Στα Εσώρουχα: Εσύ Θα Μείνεις Εκτός Μόδας;

Τάσεις Στα Εσώρουχα: Εσύ Θα Μείνεις Εκτός Μόδας; 

Για τις τάσεις στα ρούχα σας ενημερώνουμε συνεχώς, τι γίνεται όμως με τις τάσεις στα εσώρουχα? Δεν πρέπει να τις υποτιμάτε, γιατί παρόλο που προορίζονται για «λίγα» μάτια, τα εσώρουχα αποτελούν το τέλειο δώρο για τον εαυτό μας, μια μικρή αγορά που μπορεί να μας αλλάξει τελείως τη διάθεση. Γι’ αυτό και εμείς σας έχουμε τις 4 πιο “hot” τάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, για να σας «κακομάθετε» και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα! Και επειδή σωστός στυλιστικός οδηγός χωρίς φωτογραφίες δεν γίνεται, μπήκαμε στο αγαπημένο μας mystring.gr και σας έχουμε ένα μικρό δείγμα από κάθε τάση.

Διαφάνεια

 

1) Διαφάνεια

Τολμήστε να επενδύσετε σε λίγη …διαφάνεια! Όπως ακριβώς στα ρούχα, έτσι και στα εσώρουχα, η διαφάνεια κυριαρχεί φέτος, δίνοντας πολλούς έξτρα βαθμούς αισθησιασμού και αποδεικνύοντας περίτρανα πως πιο σέξι δεν είναι το λιγότερο ύφασμα, αλλά το …σωστό ύφασμα!

 

 

key hole

 

2) KeyHole

Τι είναι αυτό θα αναρωτηθείτε, ακριβώς όπως κάναμε και εμείς μόλις πρωτοδιαβάσαμε τον όρο. Μετά από γρήγορη έρευνα, όμως, μάθαμε πως “keyhole” λέγονται τα εσώρουχα που στο πίσω μέρος τους αντί για ενιαία επιφάνεια υφάσματος έχουν κάποιο περίτεχνο κόψιμο, αφήνοντας ένα μικρό κενό! Δε γνωρίζαμε πως τα λένε έτσι, όμως τα βλέπουμε στα μαγαζιά όλο και πιο συχνά και μας ενθουσιάζουν γιατί έχουν μια δόση τσαχπινιάς, ενώ είναι αβίαστα σέξι!

 

prints

 

3) Animal Prints & Prints

Άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως οι τάσεις στα ρούχα μεταφέρονται και …κάτω από αυτά! Τι πιο “in” για φέτος από τα animal prints, αλλά και οποιοδήποτε είδος print ή σχεδίου? Εννοείται λέμε «ΝΑΙ», για το ανατρεπτικό και νεανικό ύφος τους που μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο δυναμικές!

 

 

high- waisted

4) Ψιλόμεσα

Αφήσαμε για το τέλος την απόλυτη τάση για τα εσώρουχα, η οποία ξεκίνησε δειλά – δειλά να κάνει ξανά την εμφάνισή της τις τελευταίες σεζόν. Πλέον, όμως, είναι γεγονός. Τα ψιλόμεσα (high-rise) βρακάκια ήρθαν αποφασισμένα να καταρρίψουν το μύθο πως είναι βαρετά, ξενέρωτα και ντεμοντέ. Η θηλυκότητα σε απόλυτη συμμαχία με την πρακτικότητα, δίνει στο ψιλόμεσο εσώρουχο ένα συνδυασμό αθωότητας αλλά και σεξαπίλ που απογειώνει!

 

 

​Επισκεφτείτε το mystring.gr και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

 

πηγή: https://www.likewoman.gr/lw-fashion/underwear-esy-tha-meineis-ektos-modas.html

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *