Τρόποι Αποστολής Παραγγελίας

Οι τρόποι αποστολής των παραγγελιών που χρησιμοποιεί το κατάστημά μας είναι οι παρακάτω:

Α/ Για τις παραγγελίες εντός Ελλάδος, το ηλεκτρονικό κατάστημά μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) ACS, Γενική Ταχυδρομική & ΕΛΤΑ courier, πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδος για παραγγελίες από 45,01€ και άνω είναι δωρεάν! 

Εάν ο προορισμός του παραλήπτη είναι δυσπρόσιτος, ενημερώνεται ο πελάτης τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για το επιπλέον κόστος αποστολής.

Τα κόστη αποστολής για παραγγελίες κάτω των 45,00€ ανέρχονται στα 3,50€/αποστολή (ανεξαρτήτου εταιρίας courier).

B/ Οι παραγγελίες προς την Κύπρο αποστέλλονται με την DHL, με κόστος €15,50/αποστολή.

Εάν ο πελάτης πληρώσει με οποιαδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα τα μεταφορικά είναι δωρεάν! (Αφορά παραγγελίες συνολικού ποσού πάνω από 35,01€).

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας, μέσω του αριθμού φορτωτικής όπου θα αποστέλνεται μέσω e-mail και SMS, μπαίνοντας στο link «Παρακολούθηση Παραγγελίας».

Σημείωση: Έχετε την δυνατότητα να σταλεί η παραγγελία σας σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως και Σάββατο (εκτός από τις επίσημες αργίες του ελληνικού κράτους). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή μετά τις 19.00, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής της παραγγελία σας (εκτός του προβλεπόμενου χρόνου που αναφέρεται στο εκάστοτε προϊόν μας). Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, μέσω e-mail ή τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης. Καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί), να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας.  Ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση που έχει υπάρξει κατάθεση  σε τραπεζικό μας λογ/σμό ή χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή paypal.

 

Τρόποι Αποστολής, Τρόποι Αποστολής, mystring

X