Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η πεποίθησή μας ότι η ομορφιά  και η αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας προέρχεται από μέσα προς τα έξω, μας ώθησε να δημιουργήσουμε το mystring e-shop .

Στόχος μας  είναι να κάνουμε τις διαδικτυακές σας αγορές εύκολες, γρήγορες ασφαλείς κι ευχάριστες. Να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα γυναικείων εσωρούχων, μαγιό, κολάν. Προσπαθούμε κι είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτό. Τα προϊόντα διακρίνονται για την ποιότητα και την κομψότητά τους, σε προσιτές τιμές. Να προσθέσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας είναι ευρωπαϊκής παραγωγής και ραφής με υψηλά standard ασφάλειας. Έτσι σεβόμαστε τους πελάτες μας προσφέροντάς τους προϊόν που αντέχει στον χρόνο και στο πλύσιμο και δεν ξεθωριάζει, δεν γαργαρίζει ή δεν αλλάζει διαστάσεις.

Η ιστοσελίδα μας είναι εύκολη στην χρήση, ώστε (με ένα “κλικ”) που λέμε στην καθομιλουμένη μας γλώσσα… να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας.

Προσπαθούμε να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας και να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ικανοποιητικούς χρόνους παράδοσης.

Στοίχημά μας είναι να αναπτύξουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη σχετικά με τα προϊόντα μας και τα χαρακτηριστικά τους. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα και τις ηλικίες με προσιτές τιμές.

Επιτυχία μας είναι να κάνουμε την κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική και να έχουμε ένα μόνιμα αυξανόμενο κι επαναλαμβανόμενο πελατολόγιο. Αυτό μας χαροποιεί και μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς.

Καλές αγορές!!!