Μαύρη Δαντέλα…Η Διαχρονική

Μαύρη Δαντέλα…Η Διαχρονική

Μαύρη Δαντέλα…Η Διαχρονική

Ο Δεκέμβριος έφτασε, αφήνοντας πίσω τους ευχάριστους φθινοπωρινούς μήνες και φέρνοντας επίσημα τον χειμώνα με τον ψυχρό καιρό. Αν και πιο κρύος και λιγότερο ανέμελος, ο χειμώνας έχει και τα καλά του. Συνοδεύεται πάντα με γιορτινή διάθεση, έντονο κλίμα αισθησιασμού και μεγαλύτερο εύρος στιλιστικών επιλογών, όπου κυριαρχούν πλέον τα πολυτελή υφάσματα. Και η μαύρη δαντέλα δεν είναι τυχαία το πρώτο ύφασμα που μας έρχεται στο μυαλό, αφού συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

 

Ο συνδυασμός αυστηρότητας, μυστηρίου και ερωτισμού, είναι χαρακτηριστικά απόλυτα συνυφασμένα με τη γυναικεία φύση. Καθιστούν τη μαύρη δαντέλα αγαπημένη επιλογή των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες, τόσο στην ένδυση, όσο και στα εσώρουχα.

Έχει την ικανότητά της να προσαρμόζεται άψογα σε όλα τα ενδύματα, αλλά και όλες τις περιστάσεις. Έτσι είναι από τα λίγα υφάσματα που δεν συνδέονται μονάχα με ένα στυλ. Αφού αναλόγως το ύφος, συμβαδίζει με την κομψότητα, τη θηλυκότητα, αλλά πολύ εύκολα και με τον έντονο ερωτισμό και το μυστήριο.

 

 

Επειδή έχει διάθεση “provocative”, πολλές γυναίκες δε θα προτιμήσουν τη δαντέλα στα ρούχα. Όμως δε νομίζω να υπάρχει ούτε μια που να μην έχει έστω ένα σετ μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Απόλυτο σύμβολο αισθησιασμού και δυναμισμού, κάνει ξεκάθαρη τη διάθεση γυναικείας κυριαρχίας. Και γι’ αυτό δε θα πρέπει να λείπει από κανένα ράφι.

Δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση να φορεθεί για να ικανοποιήσει τα μάτια κάποιου άλλου. Αφού ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο υπηρετεί πρωτίστως αυτή που το φοράει, δίνοντάς της αυτόματα ένα αίσθημα δυναμισμού και μια πολύτιμη δόση αυτοπεποίθησης. Ένα φαινομενικά «απλό» ύφασμα, δεν είναι εμφανές στους γύρω μας, έχει όμως εμφανή αποτελέσματα στη διάθεση μας. Δίνοντας έτσι μια μικρή ώθηση να κατακτήσουμε τους στόχους μας ενάντια σε κάθε εμπόδιο.

 

 

 

 

Μη περιμένετε, λοιπόν, λεπτό για να αποκτήσετε ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο. Θα σας φτιάξει εύκολα και γρήγορα τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε τις χειμερινές μέρες που έρχονται με … άλλο μάτι!

Όπως πάντα, στο mystring μπορείτε να βρείτε πολλή μεγάλη γκάμα εσωρούχων σε όλα τα μεγέθη. παρουσιάζουμε τα καλύτερα μαύρα δαντελένια εσώρουχα, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και τη διάθεσή σας! Ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας είναι ίσως ο ιδανικός τρόπος να υποδεχτούμε τον χειμώνα που έρχεται και να κρατήσουμε τη διάθεσή μας στα ύψη! 

 

 

 

 

 

πηγή : https://likewoman.gr/lw-fashion/mavri-dantela-h-diaxroniki.html

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο