Αυτός Είναι Ο Πιο Εύκολος Και Γρήγορος Οδηγός Εσωρούχων

Αυτός Είναι Ο Πιο Εύκολος Και Γρήγορος Οδηγός Εσωρούχων

Οδηγός Εσωρούχων

Γνωρίζουμε όλες μας πόσο αναζωογονητικό είναι να κάνεις μια πλήρη ανανέωση και προτείναμε ως εύκολη λύση να κάνεις ένα “makeover” στο συρτάρι των εσώρουχων σου! Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, οι εκπτώσεις είναι η τέλεια ευκαιρία να το δοκιμάσεις και σου εγγυόμαστε ότι θα εκπλαγείς με την αλλαγή που θα δεις στη ψυχολογία σου!

Τα διαφορετικά στυλ εσωρούχων είναι πλέον αμέτρητα και ίσως στην πορεία να νιώσεις λίγο … «χαμένη». Γι’ αυτό και βρήκαμε τον πιο εύκολο και γρήγορο οδηγό, που θα βάλει τέλος στο μπέρδεμα και θα σου δώσει όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις στο αγαπημένο σου κατάστημα εσωρούχων! 

 

1. G-String 

Ξεκινάμε από το πιο «ελλιπές» όλων των ειδών, από άποψη υφάσματος. Το g-string αποτελείται μονάχα από ένα μικρό τρίγωνο υφάσματος μπροστά και το υπόλοιπο είναι λάστιχο. Ακριβώς επειδή είναι διακριτικό είναι η ιδανική επιλογή για εφαρμοστά φορέματα και φούστες, όπου υπάρχει ο φόβος το εσώρουχό μας να «διαγράφει».

 

 

 

 

 

 

2. Thong

Αυτό που στα ελληνικά αποκαλούμε στρινγκ ή τάνγκα! Παρόμοιο με το g-string, με μόνη διαφορά πως υπάρχει μεγαλύτερη κάλυψη στο μπροστινό και πίσω τρίγωνο, ενώ μπορεί ακόμα να έχει και ύφασμα στα πλαϊνά.

 

 

 

 

 

 

3. Μπικίνι

Κάτι ενδιάμεσα στο στρινγκ και το χίπστερ εσώρουχο που θα δούμε αμέσως μετά! Τα μπικίνι, έχουν φτιαχτεί έχοντας ως οδηγό τα δημοφιλή μαγιό και διατηρούν ένα σέξι ύφος. Δίνοντας όμως περισσότερη κάλυψη στο πίσω μέρος. Ξεκινούν αρκετά κάτω από τη μέση, τα ανοίγματα είναι ψηλά στα πόδια. Μπορείς να τα βρεις είτε με ύφασμα στα πλαϊνά, είτε με λεπτό λάστιχο.

 

 

 

 

 

4. Χίπστερ

Τα χίπστερ εσώρουχα μπορεί να έχουν εμπνευστεί από τα ανδρικά εσώρουχα. Όμως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα παραπάνω είδη. Πήραν το όνομά τους από τον τρόπο που «κάθονται» πάνω στους γοφούς, καθώς ξεκινούν από χαμηλό σημείο και έχουν χαμηλά ανοίγματα στα πόδια. Αυτό τα κάνει πιο κάζουαλ και άνετα και ταιριάζουν τέλεια με χαμηλοκάβαλα παντελόνια ή τζιν.

 

 

 

 

 

5. Σλιπ

Τα σλιπ ίσως να τα έχετε ακούσει και ως «εσώρουχα της γιαγιάς», άδικα αφού μπορεί κανείς να τα βρει σε υπέροχα σχέδια. Κερδίζουν στην άνεση οποιοδήποτε εσώρουχο. Αυτό τα καθιστά την τέλεια επιλογή για καθημερινή χρήση. Παρέχουν πολύτιμη κάλυψη και άνεση, όμως μην τα προτιμήσετε με στενά ρούχα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να «διαγράφουν»!

 

 

 

 

 

6. Ψηλόμεσα Σλίπ

Βγαλμένα από παλαιότερη εποχή, τα ψηλόμεσα εσώρουχα έχουν κάνει δυναμικό comeback. Και δεν χρειάζεται να ξαναπούμε πόσο χαρούμενες μας κάνει αυτό! Ακριβώς στο ίδιο στυλ με τα σλιπ. Η ψηλή μέση, όμως, τα ψηλά ανοίγματα στα πόδια και η ρετρό αισθητική, δίνουν πολλούς έξτρα πόντους στον αισθησιασμό, τονίζοντας ταυτόχρονα και τη σιλουέτα.

 

 

 

Τώρα ξέρεις όλα όσα πρέπει! Γι’ αυτό δες ποιο στυλ εσωρούχου ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο, μπες στο mystring.gr και κάνε ένα δώρο ανανέωσης στον εαυτό σου!

 

 

πηγή : https://www.likewoman.gr/lw-fashion/aftos-einai-o-pio-efkolos-kai-grigoros-odigon-esorouxon.html

Share αυτό το post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


has been added to your cart.
Ταμείο